Helo! Selamat datang ke kedai kami [MOFF2U]. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa anda di kedai kami. Jika anda sedang mencari pakaian wanita terkini serta trendy, di sinilah tempatnya. [MOFF2U] adalah sebuah kedai setempat untuk semua jenis perkara fesyen! 

 

Our History

Ditubuhkan pada tahun 2009, [MOFF COLLECTION] mempunyai lebih daripada 5 tahun pengalaman di dalam memilih serta membekalkan fesyen pakaian wanita terbaik pada masa kini. [MOFF COLLECTION] yang ditubuhkan oleh pengasasnya Ms MASNIZA mempercayai bahawa sudah tiba masanya untuk membawa fesyen antarabangsa ke serata Malaysia. Setelah sekian lama, [MOFF COLLECTION] telah berkembang menjadi salah satu butik dalam talian yang digemari di Malaysia. 

Pada awal tahun pertubuhan, kami bermula dengan hanya membuka kedai di dalam talian iaitu di Facebook dengan hanya 30 jenis pakaian. Dengan menawarkan fesyen pakaian yang berkualiti tinggi di pasaran Malaysia, kami mula berkembang dengan jayanya dari masa ke semasa. 

Menyedari akan potensi yang bakal dicapai, pada tahun 2010, kami memulakan langkah yang besar dengan memulakan perniagaan kami secara dalam talian bertujuan untuk membawa pengalaman yang lebih baik kepada para pelanggan kami. Oleh itu, [MOFF COLLECTION]. telah ditubuhkan! Pada masa yang sama, kami turut memperkenalkan produk reka bentuk khas kami tersendiri di mana setiap daripada reka bentuk, semangat serta kreativiti kami telah dicurahkan ke dalamnya. 

Hari ini, [MOFF2U] menawarkan lebih daripada 500 jenis pakaian, kasut berserta aksesori di mana lebih banyak produk baru yang diperkenalkan pada setiap minggu. 

Our Team
En. OSSMAN. Founder.@[MOFF2U].com. 017-4366995
Ms MASNIZA. Founder. @[MOFF2U].com. 019-5669667
   

 

Our Products

Setiap produk di [MOFF2U] haruslah memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan seperti faktor kualiti berserta kemampuan. Apabila anda membeli dari [MOFF2U], anda akan dijanjikan dengan produk yang berkualiti tinggi yang akan memuaskan hati anda untuk jangka masa yang lama. 

Kepentingan kualiti adalah keutamaan kami di dalam memilih produk. Setiap daripada pakaian kami akan diteliti bagi memastikan tiada kerosakan mahupun kecacatan sebelum dijual. Kami akan memastikan tiada perubahan warna, perubahan bentuk, kain yang berlebihan mahupun terkoyak dan lain-lain lagi supaya anda tidak akan berasa kecewa apabila ia tiba ke rumah anda.

Our Guarantees

RETURN POLICY

*Jika ada sebarang pertukaran baju yang dikembalikan mesti dibuat dalam masa 7 hari selepas item diterima.

*Item yang dikembalikan mestilah belum dibasuh dan dalam bungkusan asalnya bersama dengan tag.

*Item yang diterima biasanya atas FAKTOR UTAMA iaitu perbezaan warna pada baju. Ini adalah kerana faktor pencahayaan lampu studio sedikit berbeza dalam gambar yang kami paparkan. Kami telah lakukan yang terbaik untuk mendapatkan warna yang hampir tepat. Walau bagaimanapun, warna yang anda lihat bergantung kepada kecerahan skrin atau paparan monitor anda sendiri. Kami tidak dapat menjamin bahawa paparan yang anda lihat adalah tepat.

*Jika ada sebarang masalah, dinasihatkan anda menghubungi staf kami dahulu untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut. Sebarang pertukaran pada warna baju yang sedikit berbeza kami tidak akan dilayan.

*Sila pastikan anda menyemak dahulu ukuran dengan betul pada ukuran yang kami paparkan sebelum membuat pembelian. Baju yang anda terima mungkin sedikit berbeza bertambah atau berkurang dalam setengah inci pada ukuran yang kami berikan.

KAMI AKAN TANGGUNG KOS PERTUKARAN BAJU JIKA:

1. Baju diterima dari pihak kami tersalah bagi warna dan saiz.

2. Baju diterima ada kerosakan yang jelas seperti zip atau koyak yang jelas kelihatan.

 

KAMI TIDAK AKAN MELAYANI UNTUK PERTUKARAN BAJU JIKA:

1. Tersalah saiz

2. Tersalah warna

Our Achievements

Terima kasih kerana meluangkan masa anda di [MOFF2U]. Kami berharap anda gembira melayari serta membeli-belah barangan di kedai kami. Anda pasti tidak akan menyesal. Selamat membeli belah!